|   | 
  • Kaymek İle Moda Günleri


    Kaymek İle Moda Günleri
    Başta 100'ü aşkın branşta kurs faaliyetleri olmak üzere bir dizi etkinlik gerçekleştiren KAYMEK, bu faaliyetlerine özel bir firma ve moda dergisi ile işbirliği halinde Moda Günleri'ni de ekledi. Etkinliğe katılan bayanlara ihtiyaç duyabilecekleri konularda pratik bilgiler verildi.

     Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, KAYMEK tarafından gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ve çok sayıda bayan katıldı. Özel bir firma ve moda dergisi ile işbirliği halinde gerçekleştirilen etkinlikte moda, dikiş ve ütüleme teknikleri ele alındı.
    Moda Günleri'ne Ünlü Modacı Canan Göztepe de katıldı ve yaptığı konuşmada doğru giyinmenin püf noktalarını anlattı. Düzenlenen etkinlikte ayrıca çekiliş yapılarak katılımcı bayanlara çeşitli hediyeler verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.