|   | 
  • Kayseri Bölgesi Hakemleri Sezonu Açtı


    Kayseri Bölgesi Hakemleri Sezonu Açtı
    Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi (TFFHGD) hakemleri Sümer Stadında yapılan törenle 2015-16 futbol sezonunu açtı.

     
    Sümer Stadı?nda yapılan sezon açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 

    Törende, TFFHGD Kayseri Şubesi Başkanı Fahri Aksoy, İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Topuz, TFFGHD Genel Merkez Üyesi Ömer Faruk Ocak, Ali Bekarlar, MHK Süper Lig Hakem Gözlemcisi Galip Bitigen ve Süper Lig?deki tek Kayseri Bölgesi Hakemi olan Abdülkadir Bitigen konuşma yaptı.

    Sümer Stadı 2 Nolu Saha?da gerçekleştirilen törene Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Şinasi Acar ile yönetim kurulu üyeleri, eski hakem gözlemcisi Mehmet Suat Tekinsoy, Yusuf Üstündağ ve bir dönemler hakemlik yapan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu da katıldı.

    Törende yeni sezonda bir üst klasmana yükselen gözlemciler ve hakemlere tek tek plaket verildi. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.