|   | 
  • Kayseri bugüne kadar 282 şehit verdi


    Kayseri bugüne kadar 282 şehit verdi
    Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Kayseri?den şuana kadar tahmini 282 şehidin olduğunu söyledi.


    Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Kayseri?den şuana kadar tahmini 282 şehidin olduğunu söyledi. Yavuz, 

    ?182 tanesi terörle mücadele şehidimiz. Türkiye genellemesinde Kayseri en çok şehit verilen illerimiz arasında. İç Anadolu?daki bütün şehirlerimiz nüfuslarına bakarak birçok şehit vermişlerdir. Bizim asıl amacımız bundan sonra şehit gelmemesi için vatanımızın birlik ve beraberliği içerisinde hareket edilerek şer odaklarına karşı önlem alınmasını istiyoruz. Şehit ve gazi ailelerinin sesini duyup terör örgütünün bitirilmesi için her türlü devlet imkanın kullanılmasını istiyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.