|   | 
  • Kayseri Bürokrasisinden Patlamaya Tepki Yağdı


    Kayseri Bürokrasisinden Patlamaya Tepki Yağdı
    Ankara’da yaşanan terör saldırısına Kayseri bürokrasisinden tepki yağdı.

    Başkent Ankara’da Genelkurmay kavşağına 300 metre mesafede askeri araca saldırı düzenlendi. Yaşanan üzücü saldırıya Kayseri bürokrasisi sessiz kalmadı. İşte Ankara saldırısıyla ilgili o paylaşımlar:

     

    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

    Ankara’daki hain saldırıyı lanetliyorum. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi asla yıkamayacaktır.
     
    Ekonomi Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş
    Ankara’daki hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.
     
    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki
    Türkiye içeriden ve dışarıdan hain işbirlikleriyle karıştırılmak, rahatsız edilmek ve büyümesi engellenmek isteniyor. Hiçbir hain emel, Türkiye’nin istikrarını bozamayacak, ilkeli duruşunu ve büyümesini engelleyemeyecektir. Melun saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
     
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik
    Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kimse bozamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti alçaklara gereken cevabı şimdiye kadar olduğu gibi yine misliyle verecektir. Ankara’daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum.
     
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç
    Ankara’da askeri servis araçlarına yapılan hain terör saldırısını kınıyorum.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,yaralılara şifa dilerim. Milletimizin başı sağolsun...
     
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar
    Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun...
     
    Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu
    Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden askeri personelimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
     
    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.