|   | 
  • KAYSERİ'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI


    KAYSERİ'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kayseri'de coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda oluşturulan platformlarda gençler, çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirdiler.

     Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, istiklal meş'alesinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs'ı gençlere bir bayram olarak hediye ettiğini ifade ederek, ''Böyle güzel ve anlamlı bir bayramı bütün gençlerimizle birlikte coşkuyla kutluyoruz. Biz de Müdürlük olarak gençlerimizin bu mutlu gününe katkıda bulunuyoruz ve onlarla birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz'' dedi.
    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kayseri Meydanı PTT önünde çeşitli platformlar düzenledi. Gençler bu platformlarda, masa tenisinden, bedmingtona, tekvandodan, bilek güreşi, güreş, halat çekmeye kadar çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirdiler.
    Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen de etkinliğe katılarak, bir süre Dünya Şampiyonu ve Tekvando Milli Takımı Bayan Antrenörü Arzu Tan Sayan'la, gençlerle ve basın mensuplarıyla bir süre masa tenisi oynadı.
    Gençlerin spor aktivitelerini vatandaşlar da ilgiyle izledi.
    -LİBYALI YAŞLI ADAMIN ATATÜRK SEVGİSİ
    Bu arada, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önüne gelen ve Atatürk anıtını inceleyen 80 yaşındaki yaşlı bir kişi de Atatürk'e olan sevgisini dile getirerek, Atatürk anıtının elini tutup objektiflere poz verdi. Yaşlı adam, isminin Saad Ferrah olduğunu, Libya'nın Bingazi şehrinden tedavi amacıyla Kayseri'ye geldiğini söyledi. Gözlerindeki rahatsızlık nedeniyle Türkiye'ye geldiğini ifade eden Libyalı Saad Ferrah, Türkiye'deki tedavisinin ardından sağlığına kavuştuğunu belirterek, Türk doktorlarından övgüyle bahsederek onlara teşekkür etti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.