|   | 
  • Kayseri'de 2 Araçtan 53 Kilo Esrar Çıktı


    Kayseri'de 2 Araçtan 53 Kilo Esrar Çıktı
    Kayseri'de polisin yaptığı uygulamada, iki araçta 53 kilo 935 gram esrar ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

     Kayseri'de polisin yaptığı uygulamada, iki araçta 53 kilo 935 gram esrar ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri-Malatya Yolu MimarsinanOrganize Sanayi BölgesiKavşağı'nda uygulama yaptı. Ankara plakalı minibüste yapılan aramada, aracın tavan kısmında 49 adet naylonlara sarılı 51 kilo 700 gram esrar bulundu. Minibüsteki S.G ve N.G. gözaltına alındı. Ekiplerin Malatya plakalı otomobilde yaptıkları aramada ise motor kısmına gizlenmiş 3 parça halinde 145 gram esrar ile yine bagaj kısmında bulunan stepne lastiğinin içerisine saklanan 7 parça halinde naylonlara sarılı 2 kilo 90 gram esrar bulundu. Polis, otomobildeki İ.P ve E.Y'yi de gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan 4 şüpheliden S.G tutuklandı, 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Kayseri



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.