|   | 
  • Kayseri'de 28 Farkli Bölgede Toplu Sabah Sporu Yapılıyor


    Kayseri'de 28 Farkli Bölgede Toplu Sabah Sporu Yapılıyor
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından her yaz döneminde uygulamaya konulan parklarda sabah sporu etkinliği vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.1 Nisan'da başlayan ve 28 farklı istasyonda bine yakın vatandaşın katılımıyla devam...

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından her yaz döneminde uygulamaya konulan parklarda sabah sporu etkinliği vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.
    1 Nisan'da başlayan ve 28 farklı istasyonda bine yakın vatandaşın katılımıyla devam eden toplu spor etkinliklerine özellikle ev hanımlarının gösterdiği ilgi dikkat çekiyor.
    Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından organize edilen toplu spor etkinliklerine devam eden vatandaşlar, uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli olarak spor yapmanın keyfine vardıklarını ifade ederek, "Sabah ilk iş olarak buraya geliyor ve hocamızın nezaretinde sporumuzu yapıyoruz. Gerek kilolarımızdan kurtulmak gerekse de sağlıklı yaşam sürmek amacıyla bu etkinliklere devam ediyoruz. Uzman eğitmenler nezaretinde bilinçli ve disiplinli şekilde spor yapıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
    Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki toplu spor etkinliklerine nezaret eden antrenör Melike Çıtırkı da gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediyemiz, parklarda bu tür spor alanları tahsis ederek vatandaşlarımızı spora teşvik ediyor. Bu şekilde hem düzenli hem de bilinçli şekilde spor yapılıyor. Geçen yıla oranla katılımda büyük artış var. Özellikle fastfood tüketiminin artmasıyla birlikte insanımızda obezite yaygınlaşmaya başladı. Buraya katılan ev hanımları özellikle bu konuda kendilerine çeki düzen vermeyi hedefliyorlar. Bununla ilgili olarak da bir yandan spor yaparken bir yandan da sağlıklı beslenmenin yollarını gösterip ölçü takiplerini yapıyoruz dedi.
    Sabah sporu etkinlikleri ile ilgili olarak değerlendirmelen yapan Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel de Kayseri'de spor adına çok çeşitli faaliyetler yürüttüklerine vurgu yaparak, "Kayseri hemşehrilerimizin yaşamlarında spora daha fazla yer vermeleri için birçok faaliyet yürütüyoruz. Bunlardan birisi de parklarda düzenlediğimiz toplu spor etkinlikleri. Şehrimizin çok değişik yerlerinde aynı anda bine yakın insanımız sabah sporu yapıyor. Gösterilen ilgi de bizim için ayrıca sevindirici. Sabahın bu saatinde buradaki insanların coşkusuna tanık olmaktan mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.