|   | 
  • Kayseri'de 286 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı


    Kayseri'de 286 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Kayseri’de 286 bin 14 öğrencinin karne sevinci yaşadığını kaydetti.

     Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Candıroğlu, Habibe Taş İlköğretim Okulu ile Necdet Taş Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. 

     

    Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Candıroğlu’nun katıldığı, karne dağıtım töreninde, önce 1-B sınıfı öğrencilerine karneleri verildi. Vali Süleyman Kamçı, karnelerini takdim ettiği öğrencilerle, sınıftaki sıralara oturarak sohbet etti. Velilere, öğrencilerin yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri önerisinde bulunan Vali Süleyman Kamçı,

     

    “Tüm velilerimize, çocuklarımızı dinlendirme ve bol bol gezdirme konusunda hassas davranmalarını rica ediyorum. Çocuklarımızı gelecek yıla daha iyi hazırlamalarının özellikle istiyorum. Kayserimizde eğitim ve öğretim kurumlarının çok iyi olduğunu biliyorum buda beni mutlu ediyor. İnşallah başarımız artarak devam edecek.” dedi.

     

    İlköğretim okulundaki karne dağıtım töreninin ardından Necdet Taş Anadolu Lisesi’nde dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Süleyman Kamçı tarafından verildi.

     

    Programdan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Kayseri’de 286 bin 14 öğrencinin karne sevinci yaşadığını kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

     

    “18 bin 300 öğretmen arkadaşımız ile birlikte yürütmüş olduğumuz bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Kayserimiz için başarılı bir eğitim öğretim sezonu oldu. Bunun en bariz sonucu üniversiteye giriş sınavlarında Türkiye ikincisiyiz. Bu Kayseri ölçeğinde bir ilde gösterilebilecek en iyi başarılardan birisi. Bu başarıya katkı sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımızı, ailelerimizi, velilerimizi tebrik etmek lazım. Karnedeki başarı ya da başarısızlık yalnızca öğrencinin değil; annenin, babanın, öğretmenin, çevrenin, akrabaların yani hepimizin başarısı. Bunu iyi değerlendirip okumak lazım.

     

    İnşallah bu karneler çocuklarımızın geleceğe daha iyi yürümesi konusunda bize yol gösterecek” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.