|   | 
  • KAYSERİ'DE 32 ÇETE ŞÜPHELİSİ ADLİYEDE


    KAYSERİ'DE 32 ÇETE ŞÜPHELİSİ ADLİYEDE
    Kayseri'de suç örgütüne karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi mahkemeye çıkarıldı.

     Kayseri'de suç örgütüne karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi mahkemeye çıkarıldı.

    Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 yıldan beri izlemeye aldığı suç örgütü üyelerine yönelik operasyon yaptı. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde nitelikli yağma, darp, tehdit, şantaj, hakaret, ihaleye fesat karıştırmak,' suçlarını işledikleri iddia edilen, aralarında çeşitli meslek gruplarından kişilerin bulunduğu 32 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 5 tabanca ile delici ve kesici aletler ele geçirildi.

    Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık muayenesinden geçirildikten sonra bu sabah 3 ayrı araçla Kayseri Adliye binasına getirildi. Şüpheliler önce savcılığa, ardından da nöbetçi mahkemeye çıkarılacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.