|   | 
  • Kayseri'de ambulans sürücüsüne kasklı saldırı


    Kayseri'de ambulans sürücüsüne kasklı saldırı

     Kayseri'de ambulans sürücüsü Yahya Türkmen (33) iddiaya göre trafikte yol verme nedeniyle tartışma yaşadığı motosikletli 2 kuryenin saldırısına uğradı. Yüzüne kaskla vurulan Türkmen yaralanarak, tedavi altına alındı.
     
    Olay, saat 16.00 sıralarında Merkez Melikgazi İlçesi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi yerleşkesi içinde meydana geldi. Ambulans sürücüsü Yahya Türkmen, görevli oldukları Yahyalı Devlet Hastanesinden Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine hasta sevki gerçekleştirdi. Dönüş yolunda Türkmen ile motosikletli 2 kurye arasında hastane girişinde yol verme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında 2 kurye kask ile sürücü Türkmen'e saldırdı. Saldırıda yüzüne aldığı darbe ile kaşı açılan Türkmen, hastanede tedavi altına alındı. 2 kurye ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Figen Gürbeden hastaneye giderek yaralı ambulans sürücüsü hakkında bilgi aldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.