|   | 
  • Kayseri'de aynı gün içinde 3. intihar!


    Kayseri'de aynı gün içinde 3. intihar!
    Kayseri'de bir günde meydana gelen intihar olaylarında 3 kişi hayatını kaybetti.

    Kayseri'de bunalıma giren bir kişi ailesini telefonla arayarak, "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra babasının mezarında kafasına ateş ederek intihar etti. 

     

    Polis ekiplerine, Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'nde bulunan şehir mezarlığı 6. kapıda mezarlık görevlileri tarafından bir kişinin başından vurulmuş olarak bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine sevk edilen polis ve 112 ekipleri, 49 yaşındaki Mehmet Öğretir'in kafasına tek el ateş ederek hayatına son verdiğini belirledi. Mehmet Öğretir'in, 2000 yılında 59 yaşında vefat eden babası Osman Öğretir'in mezarı başında intihar etmeden önce sabah saatlerinde yakınlarını arayarak "Hakkınızı helal edin" dediği öğrenildi.

     

    Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Öğretir'in cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Öte yandan sabah saatlerinde

     

    Öte yandan sabah saatlerinde Camikebir Mahallesi'nde bir esnaf dükkanında kendini asarak intihar etmişti. Diğer bir intihar olayında ise Talas'ta ikamet eden müzik öğretmeni evinin 13. katından atlamış ve hayatını kaybetmişti. 



    Etiketler intihar kayseri asayiş

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.