|   | 
  • KAYSERİ?DE BIÇAKLA ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA YARGILANAN SANIĞA MÜEBBET HAPİ


    KAYSERİ?DE BIÇAKLA ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA YARGILANAN SANIĞA MÜEBBET HAPİ
    Kayseri'de bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa müebbet hapis cezası verildi.

     Kayseri'de bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa müebbet hapis cezası verildi.

    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Mustafa Yeniçay, öldürülen Abdulsamet Gömeç'in annesi Hasibe Gömeç, ağabeyi Mehmet Gömeç ve tarafların avukatları katıldı.

    Anne Hasibe Gömeç, "Hiç bir şey ölen oğlumu geri getirmeyecek. Bu adamın dışarı çıkıp da başka bir annenin daha ciğerini yakmaması için cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

    Son sözü sorulan Mustafa Yeniçay da pişman olduğunu ifade ederek, "Daha önce aramızda husumet bulunan Abdulsamet Gömeç ile karşılaşınca tartıştık. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla birbirimize saldırdık. Böyle olmasını istemezdim. Bir gün adam öldürme suçundan hakim karşısına çıkacağım hiç aklıma gelmezdi. Pişmanım" diye konuştu.

    Sanık Mustafa Yeniçay'a "kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren mahkeme heyeti, suçun ağır tahrik altında işlendiği kanaatine vararak, cezayı müebbet hapse çevirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.