|   | 
  • Kayseri'de bir emlakçı cinayeti daha


    Kayseri'de bir emlakçı cinayeti daha
    Kayseri'de emlakçılık yaptığı öğrenilen bir kişi, dükkanında kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis ekipleri, olayı derinlemesine araştırıyor.

    Edinilen bilgiye göre, bir süredir H.K.'den (29) haber alamayan yakınları H.K.'nin Sahabiye Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi Büyükbaş İş Merkezi'nde bulunan iş yerine geldi.

     

    Kapının açılmaması üzerinde iş yerinde sekreterlik yaptığı öğrenilen kadına ulaşan H.K.'nin yakınları, anahtarı alarak tekrardan iş yerine geldi. Kapıyı açan yakınları, burada H.K.'yi kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, H.K.'nin yaşamını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de, binaya giriş ve çıkışları kapatırken, çevrede de çalışma başlattı. H.K.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca, H.K.'nin 1 ay önce nişanlısından ayrıldığı öğrenildi.

     

    Yakın zamanda Kayseri'de bir emlak ofisinde 2 kişi daha öldürülmüştü. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.