|   | 
  • KAYSERİ'DE BİR GÜNDE İKİ MEVSİM


    KAYSERİ'DE BİR GÜNDE İKİ MEVSİM
    Erciyes kayak merkezinde bulunanlar kar altında, kent merkezinde vatandaşlar güneşi fırsat bilerek parklarda piknik yaptı.




    Erciyes kayak merkezinde bulunanlar kar altında, kent merkezinde vatandaşlar güneşi fırsat bilerek parklarda piknik yaptı. 

    Kayseri'de şehir merkezinde etkisini sürdüren sağanak yağmur bugün yerini güneşli havaya bıraktı. Parklara akın edenler güneşli havanın tadını çıkardı. Belediye yetkilileri de, güzel havada bahar çalışmalarına devam etti. Bu arada, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Erciyes'te kar yağışı başladı. Kar yağışını fırsat bilen kayakseverler Erciyes'e akın etti. Kayağın ardından yorulan vatandaşlar, kar yağışına rağmen mangal yakarak tipi altında piknik yaptı. Kar altında piknik yapmanın keyifli olduğunu söyleyen bir vatandaş, "Bulunmaz bir şey. Uzun zamandır böyle bir şey yapmadık. Çok keyifli bir şey" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.