|   | 
  • Kayseri'de Cinayet


    Kayseri'de Cinayet
    Kayseri'de çıkan kavgada av tüfeği ile vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Anbar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında av tüfeği ile ateş eden bir kişinin Musa Çelik'i ağır yaraladığı bildirildi.
    Ağır yaralanan Musa Çelik ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen M.Ç. kurtarılamazken, olaya karışan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
    Hayatını kaybeden Musa Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında, ?Gün gelir perde kapanır ve herkes ölür kimi mezara kimi kalbe gömülür? yazması ve bir mezar taşının önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekerken, acı haberi alan arkadaşları da taziye mesajları yazdı.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.