|   | 
  • KAYSERİ'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ


    KAYSERİ'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ
    Kayseri'de 5-6 Ocak günleri bazı yerleşim birimlerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

     Kayseri'de 5-6 Ocak günleri bazı yerleşim birimlerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, şebeke tesis yenileme çalışmaları nedeniyle 5 Ocak Cumartesi ve 6 Ocak Pazar günü bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyecek.

    5 Ocak Cumartesi günü 07.00-16.00 saatleri arasında, Buğdaylı, Akçatepe, Elagöz, Hasanarpa, Yazır, Akin, Vatan mahalleleri ile bu bölgede bulunan tavuk çiftlikleri, diğer kuruluşlar ile Sarımsaklı sulama kooperatifine elektrik verilemeyecek.

    6 Ocak Pazar günü 06.00-07.30 saatleri arasında ise Erkilet bölgesi, Yeşil Mahalle, Mithat Paşa, Oruç Reis, Boztepe ve Sancaktepe mahalleleri, Kayserispor Tesisleri, 12. Hava Ulaştırma Üssü Fasbat Tesisleri, Polis Okulu ve civarı, Karpuzatan ve civarı, Kayseri Tekstil Fabrikası, yem sanayi, Et ve Balık Kurumu, Kemsan, Büyükşehir Belediyesi Otobüs Garajı, Huzurevi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

    Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.