|   | 
  • KAYSERİ'DE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ


    KAYSERİ'DE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
    Kayseri'de kaygan yolda devrilen kamyonda bulunan tüpler yola saçılırken, kayan otomobil kamyona çarpmaktan son anda kurtuldu.

     Kayseri'de kaygan yolda devrilen kamyonda bulunan tüpler yola saçılırken, kayan otomobil kamyona çarpmaktan son anda kurtuldu.

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Ahi Evran Mahallesi'nde sabah saatlerinde rampadan aşağı inen bir tüp kamyonu, kontrolden çıkarak devrildi. Kamyonun devrilmesiyle birlikte tüpler yola saçıldı.

    Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, bir polis memuru da olası gaz sızıntısına karşı arkadaşlarını sigara içmemeleri konusunda uyardı.

    Yola saçılan tüpler işçiler tarafından toplanmaya çalışılırken, rampadan aşağı inerken kayan bir otomobil herkesin yüreğini ağzına getirdi. Sürücünün fren yapmasına rağmen yolun buzlu olması nedeniyle kaymaya devam eden otomobil, devrilen kamyona ve tüplere çarpmaktan son anda kurtuldu.

    Yaşanan bu tehlike sonrasında polis ekipleri rampanın başlangıcında da önlem alarak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

    Tüplerin devrilen kamyondan boşaltılması ve dağılan tüplerin toplanması sonrasında kamyon yol ortasından kaldırıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.