|   | 
  • Kayseri'de FETÖ Operasyonu: 4 Gözaltı


    Kayseri'de FETÖ Operasyonu: 4 Gözaltı

     Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda FETÖ terör örgütü üyesi şahıs ve şirketlerle bağlantısı olduğu tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. 
    Edinilen bilgiye göre Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, MASAK raporu doğrultusunda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi şahıslar ve irtibatlı şirketlere para transferi yaptıkları tespit edilen bilgisayar yazılım şirketinin sahipleri E.O., İA gözaltına alındı. Ayrıca FETÖ/PDY iltisaklı olan B.S. ve S.A. da yapılan operasyonla gözaltına alındı. 
    Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.