|   | 
  • Kayseri'de FETÖ operasyonu


    Kayseri'de FETÖ operasyonu

     Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, örgütün mahrem imamları tarafından ankesörlü veya kontörlü hatlardan arandıkları tespit edilen 8 kişiye operasyon başlatıldı. 
    Edinilen bilgiye göre Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY Terör örgütünün asker mahrem yapılanmasının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucu mahrem imamlar tarafından ankesörlü veya kontörlü hatlardan örgüt içi iletişim kapsamında ardışık olarak arandıkları tespit edilen 8 kişiye operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonda şu ana kadar 4 kişi gözaltına alınırken, operasyonun devam ettiği bildirildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.