|   | 
  • KAYSERİ'DE FIRTINA


    KAYSERİ'DE FIRTINA
    (İHA) - Kayseri'de zaman zaman saatteki hızı 75 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar nedeniyle birçok binanın çatısı uçtu.

     Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki güvenlik kulübesi uçarken, hastane girişindeki asma tavan yerinden söküldü. Okulun çatısından düşen kiremitler ise 14 yaşında bir kızı hastanelik etti.
    Sabah saatlerinden itibaren Kayseri'de etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kentteki birçok binanın çatıları uçarken, bazı reklam panoları ve ağaçlar da devrildi.
    Mehmet Soysaraç İlköğretim Okulu öğrencisi Leman Kebapçıgil'in (14) başına, rüzgarın etkisiyle okulun çatısından sökülen kiremit isabet etti. Başından yaralanan öğrenci, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kebapçıgil'in başına aldığı darbe nedeniyle beyin kanaması geçirdiği, yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
    Bu arada, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki güvenlik kulübesi rüzgarın etkisiyle devrilirken, hastanenin girişinde bulunan asma tavan da yerinden söküldü. Her iki olayda ölen ya da yaralanan olmadı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.