|   | 
  • Kayseri'de ?Güvenli Yol Güven İçinde Seyahat? projesi


    Kayseri'de ?Güvenli Yol Güven İçinde Seyahat? projesi
    Kayseri'de "Güvenli Yol Güven İçinde Seyehat" projesi kapsamında sürücülere kış lastiğinin nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı.

     İncesu Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa başlattığı "Güvenli Yol Güven İçinde Seyahat" projesi kapsamında ilçede bulunan 26 öğrenci servis sürücüsüne, kış lastiği taktırma mecburiyeti, kış lastiğinin önemi ve lastikler üzerinde bulunan sembollerin anlamları konulu bilgilendirme semineri verildi.

    Ekipler, sürücülere, araç lastiklerinin trafiğe çıkmadan önce nasıl kontrol edilmesi, lastik üzerinde yazıların ne anlama geldiği ve lastiğin nasıl takılması gerektiği konularında uygulamalı eğitim verdi.

    S.S Kervansaray Minibüscüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Büyüköz ise Kooperatif üyelerine verilen seminerin çok faydalı olduğunu belirterek, ''Öğrencilerin can güvenliğini sağlayabilmemiz için kış lastiklerimizi taktık, araç bakımlarımızı yaptık. Semineri düzenleyen yetkililere teşekkür ediyoruz'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.