|   | 
  • Kayseri'de hava ulaşımına sis engeli


    Kayseri'de hava ulaşımına sis engeli
    Kayseri’de, yaşanan yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edilirken, bazı uçuşlar da rötar yaptı. Ayrıca pist onarım ve bakım çalışmalarından dolayı da bazı uçuşların iptal olduğu öğrenildi.

    Kayseri Havaalanı yetkililerinden alınan bilgilere göre, dün gece uçuş yapması beklenen Türk Hava Yolları, Onur Air ve Pegasus Hava Yollarının uçuşları kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi.

     

    Bugün sabah gerçekleşmesi beklenen Türk Hava Yollarının 3 uçuşu yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Türk Hava Yollarının bugün ayrıca saat 14.20’de yapacağı uçuşu rötar nedeniyle saat 15.00’e ertelendi. Bugün Pegasus Hava Yollarından Kayseri’ye saat 10.00’da gelmesi beklenen uçuşu da rötar nedeniyle saat 18.35’e ertelendi.

     

    Türk Hava Yolları vatandaşların mağdur olmaması için saat 15.55’e ek sefer koyduğu öğrenildi. Yetkililer, sefer iptal ile rötarların meteorolojik şartlardan ve pist onarım, bakım çalışmalarından dolayı kaynaklandığını belirtti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.