|   | 
  • Kayseri'de iki günde üç intihar vakası


    Kayseri'de iki günde üç intihar vakası
    Dün ve bugün meydana gelen intihar girişimlerinde iki kişi hayatını kaybederken 112 Acil Sağlık ekiplerince acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı.

    HASTANEYE MUAYENE OLMAYA GELEN ŞAHIS 5. KATTAN ATLADI

    Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene olmaya gelen şahıs, binanın 5. katından atlayarak ağır yaralandı. 
    Edinilen bilgiye göre, olay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikleri 4. blokta meydana geldi. Hastaneye muayene olmak için giden E.B.(38) nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı hastanenin 5. katından atlayarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine E.B., 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

    9. KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR EDEN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

    Kayseri?de, bir kişi iddiaya göre nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı oturdukları binanın 9. katından atlayarak intihar etti. 
    Edinilen bilgilere göre, Yenişehir mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre öğretmen olduğu öğrenilen A.F.Ş. nedeni henüz belirlenemeyen sebepten ötürü oturdukları binanın 9. katından atlayarak intihar etti. Olay erinde hayatını kaybeden A.F.Ş. otopsisi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

    5. KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR EDEN GENÇ KURTARILAMADI

    Edinilen bilgilere göre, Talas Anayurt Bilginler Caddesinde meydana gelen olayda 17 yaşındaki K.D. nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı oturdukları binanın 5. katından atlayarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden K.D. otopsisi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.
    Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.






    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.