|   | 
  • Kayseri'de insan sağlığını hiçe sayan 4 firma!


    Kayseri'de insan sağlığını hiçe sayan 4 firma!
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlerle içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen ürünleri kamuoyuna açıkladı.

    Bakanlık'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

     

    "Bakanlık olarak ülkemizde gıda güvenilirliğinin sağlanması, gıdalarda taklit ve tağşişin önüne geçilmesi, sağlığın korunması ve tüketicilerimizin aldatılmasının önlenmesi ile sektörde haksız rekabetin engellenmesi amacıyla gerek mevzuat yönüyle gerekse resmi kontrol uygulamalarımız yaptığımız yeniliklerle devam etmektedir. 30.12.2015 tarihi itibariyle piyasa gözetimi ve denetimi kapsamında 2015 yılında 724 bin 379 resmi kontrol gerçekleştirilmiştir.

     

    İşte Kayseri’de insan sağlığını hiçe sayan 4 firma:

     

    1) Kösedağ Yemek Hizmetleri – Köfte Harcı (Sakatat Tespiti)

    2) Ekrem Danacı Et ve Et Ürünleri – Kangal Sucuk (Kanatlı Eti Tespiti)

    3) Çavdaroğlu Gıda - % 3 Yağlı Yoğurt (Bitkisel Yağ Tespiti)

    4) Sütçüzade Süt ve Süt Ürünleri – Tam Yağlı Yoğurt (Bitkisel Yağ Tespiti)




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Mustafa ARSLAN

      İnsan sağlığı ile oynayan her kim olursa olsun derhal iş yeri kapatılmalı ve gerekli maddi cezalar verilmeli ve gıda yetkilileri tarafından denetimlerin sıkaştırılması lazım yoksa şu anda yediğimiz gıdalalardan hepimiz zerirlenmeye devam ediyoruz.

    2. Sedat

      İnsan sağlığı ile oynayarak haksız kazanç sağlayarak kar ettiklerini zanneden insan müsfetteleri çocuklarınıza ailenize nasıl yedşrdiniz o haramları zehir olsun kazandıklarınız

    3. AYSEGUL HIZIRER

      Bir gidaci olarak insanlarin bu sahtekarliklari beni uzuyor, en ucuz sey bu ulkede insan sagligi, duyarli olup teshir edilen markalari tuketmeyelim, sagligimizla oynayanlara izin vermeyelim...

    4. Mehmet seyid

      Genelleme yapmak istemiyorum ama kayseri esnaf zihniyeti bu duruma geldi.caydirici bir ceza yok.yetkililer bu tur seyleri gormezden gelmemeli.

    5. aliriza yigit

      Bunlar bu gün bir kac lira ceza ile islerini halleder ama böyle isler Avrupada olsa onlarin is hayati sona ererdi bana göre Türkler icin haber degeri yok.

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.