|   | 
  • Kayseri'de İtfaiye Erleri Güne Sporla Başlıyor


    Kayseri'de İtfaiye Erleri Güne Sporla Başlıyor
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda çalışan itfaiye erleri, her sabah yaptıkları spor çalışması ile görevlerine zinde bir şekilde başlıyor.

     

    İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görev yapan itfaiye erleri yangın ve diğer olaylara müdahale ederken kondisyonlarının iyi olması için spor çalışması yapıyor. Güne düz koşu yaparak başlayan itfaiye erleri, ardından çeşitli spor hareketleri yapıyor.

    Spor çalışması ile ilgili bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak Mustafa Çelik başkanın sağladığı imkanlar çerçevesinde biz itfaiyemizde spor etkinliklerini başlattık. Bu anlamda sağlıklı, spor yapan, daima göreve hazır müthiş bir ekiple Kayseri sınırların içerisinde itfaiye hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

    İtfaiye erlerine spor eğitimi veren Mahmut Seven ise, “İtfaiye, mesleği gereği fizik kondisyonun güçlü olması gerekiyor. Bu anlamda bizde her sabah 09.00 ile 10.00 saatleri arası burada spor faaliyetlerini yürütmekteyiz. Bugün koordinasyon çalışması yapıyoruz. Bunu düzenli bir program çerçevesinde hergün arttırarak çalışmamızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.