|   | 
  • Kayseri'de kazalar art arda geldi: 7 ölü 29 yaralı!


    Kayseri'de kazalar art arda geldi: 7 ölü 29 yaralı!
    Kayseri?de otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı. Bu kazayla birlikte Kayseri'de son günlerde yaşanan trafik kazalarında 7 kişi hayatını kaybederken, 29 kişide yaralandı.

     
    Edinilen bilgiye göre Kayseri - Malatya karayolu 37. kilometre Tomarza yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında Y. D.?nin sürücüsü olduğu 38 FE 387 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

    Meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 15 yaşındaki E. D.?nin hayatını kaybettiğini belirlerken kazada yaralı kurtulan Y. D., ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden E. D.?nin cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, otomobil de çekici ile yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    Öte yandan Kayseri'de acı haberler art arda geldi. Son günlerde yaşanan trafik kazalarında 7 kişi hayatını kaybederken, 29 kişide yaralandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.