|   | 
  • Kayseri'de korkutan yangın


    Kayseri'de korkutan yangın
    Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde 12 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korkuturken, meraklı vatandaşlar da sandalyeleri bahçeye kurarak yangını izledi.

    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gültepe Mahallesi Köşk Caddesi üzerinde bulunan 12 katlı binanın çatı katında yangın çıktı.

     

    Yangını fark eden çevredekiler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. 12 katlı bina boşaltılırken, 112 ekipleri de bölgede hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alınırken, binada maddi hasar meydana geldi.

     

    Bahçeye sandalye kurup yangını izlediler

    Öte yandan, ekipler yangına müdahale ederken bazı meraklı vatandaşlar balkonlarından, bazıları da pencerelerinden cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalıştı. Bazı vatandaşlar da bahçeye sandalye çıkartıp oturarak ekiplerin çalışmalarını izledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.