|   | 
  • Kayseri?de Örgütlü Fuhuş Ve İnsan Ticareti İddiası


    Kayseri?de Örgütlü Fuhuş Ve İnsan Ticareti İddiası
    Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay boyunca yaptığı çalışmalarda, "örgütlü fuhuş ve insan ticareti yaptıkları" iddiasıyla 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

     Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay boyunca sürdürdüğü çalışmaların ardından, "örgütlü fuhuş ve insan ticareti yaptıkları" iddiasıyla Kahramanmaraş polisiyle eş zamanlı düzenlenen baskında; O.Ö. (28), B.Ş. (28), Ç.T. (24), Y.A. (35), H.H.Ö. (42), M.A. (43), S.İ. (27), Ö.Ç. (36), M.K. (28) ve T.K. (45) yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların örgüt kapsamında fuhuşa teşvik ettikleri ve fuhuşa zorladıkları iddiasıyla D.İ. (20), Y.Y. (47), F.A. (25), C.Ö. (35), L.H. (51) ve D.İ. (61) de gözaltına alındı.
    Gözaltına alınan zanlılar, Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların ifadelerinin sürdüğü bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.