|   | 
  • Kayseri'de partiler arası afiş kavgası!


    Kayseri'de partiler arası afiş kavgası!
    Kayseri'de AKP, CHP ve MHP?li gruplar arasında afiş asma yüzünden çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

     
    Kayseri'de AKP, CHP ve MHP?li gruplar arasında afiş asma yüzünden çıkan tartışmalar, polis ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

    Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan AK Parti ve CHP'li bir grup 'bayrak asma' dolayısıyla karşı karşıya geldi. Gruplar arasında yaşanan gerginliğe ?İktidara Yürüyüş? programıyla kent meydanına gelen MHP?li grup da dahil oldu. Polisin müdahalesi ile gruplar arasında tartışma büyümeden sonlandırıldı. 

    Polis ekipleri Cumhuriyet Meydanı'nda güvenlik önlemi alırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçim otobüsünün üzerinden tek başına iktidara geleceklerini iddia ederek partililere seslenmeye devam etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.