|   | 
  • Kayseri'de PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe!


    Kayseri'de PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe!
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.

    Edinilen bilgiye göre, TEM ekipleri terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik önceden belirledikleri adreslere operasyon düzenledi. 

     

    Düzenlenen operasyonda adreslerde yapılan aramalarda örgütsel dökümanlar ele geçirilirken, ‘terör örgütüne üye olmak’ ve ‘terör örgütüne üye kazandırmak’ suçlarından 4’ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

     

    Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Polis adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.