|   | 
  • Kayseri'de şüpheli ölüm!


    Kayseri'de şüpheli ölüm!
    Kayseri'de bir kişi, tek başına gittiği bağ evinde kanlar içinde ölü bulundu. Polis ekipleri, olayın cinayet olup olmadığını araştırıyor.

     
    Edinilen bilgiye göre, Hacılar ilçesine bağlı Yediağaç mahallesi Eşmecik sokakta meydana gelen olayda, tek başına bağ evine giden O.A. (49) burada bulunan tek odalı kulübede komşusu tarafından kanlar içinde bulundu.

    İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kulübenin etrafına güvenlik şeridi çekerken, olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen O.A.'nın yakınları fenalık geçirdi. O.A.'nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayın cinayet olup olmadığını araştırıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.