|   | 
  • KAYSERİ'DE TRAFİK KAZALARI: 13 YARALI


    KAYSERİ'DE TRAFİK KAZALARI: 13 YARALI
    Kayseri'nin Sarıoğlu, Develi, İncesu ve Kocasinan ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 13 kişi yaralandı.

     Alınan bilgilere göre, Sarıoğlan ilçesi Çiftlik kasabasında S.Y. yönetimindeki aracı ile kasaba içerisindeki virajı dönerken H.T.'ye çarptı. Kazada yaralanan H.T. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen H.T'nin tedavisi sürüyor.
    Develi'nin Gazi kasabasında M.Ö'nün kullandığı araç, Develi ilçesi istikametinden Yahyalı ilçesi istikametine doğru seyir halindeyken, Gazi kasabasına geldiğinde S.A.'nın sevk ve idaresindeki motosikletle çarpıştı. Kazada hafif şekilde yaralanan M.Ö. ile S.A. Develi Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
    İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde A.T'nin kullandığı araç, Kayseri istikametinden Niğde istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen A.Ç'nin sevk ve idaresindeki aracı çarparak takla attı. Kazada hafif şekilde yaralanan A.T. ile A.C. sevk edildikleri sağlık kuruluşunda yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
    Kocasinan ilçesi Düğer kasabasında H.S'nin sevk ve idaresindeki traktör, Kayseri - Yozgat kara yolu 50'nci kilometresinde, traktörde yolcu olarak bulunan H.G. traktörden düşerek yaralandı. H.G. Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    Sarıoğlan ilçesi Çiftlik kasabasında, E.Y'nin kullandığı araç, Çiftlik kasabası içinde seyir halindeyken virajı alamayarak yoldan çıkıp dereye düştü. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar E.C., Z.Y. ve Y.S. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri sağlık kuruluşunda yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
    İncesu ilçesi Örenşehir Mahallesi'nde A.U'nun sevk ve idaresindeki araç, Kayseri istikametinden Niğde istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen H.U'nun kullandığı araçla çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ve yolcu olarak bulunan Ö.U. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri sağlık kuruluşunda yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.