|   | 
  • Kayseri'de trafik kazaları: 16 yaralı


    Kayseri'de trafik kazaları: 16 yaralı
    Kayseri'nin Melikgazi ve Bünyan ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 16 kişi yaralandı.

     Alınan bilgilere göre, B.K'nin kullandığı araç, Sivas istikametine seyir halinde iken Sarımsaklı köyü mevkisinde sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan C.Ş., A.A., Z.R.A. ve B.E.K. hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavileri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılarak taburcu edildiler.
    Bu arada, Bünyan ilçesine bağlı Karatay köyü yakınlarında Malatya istikametinden Kayseri yönüne seyir halinde bulunan Ş.S. sevk ve idaresindeki araç, yola çıkan köpeğe çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan N.E., R.E., H.E., A.E.ve M.E. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.
    Öte yandan, Bünyan ilçesine bağlı Hazarşah Köyü yakınlarında Ö.Ö'nün kullandığı araç, sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan F.O., M.Ö., M.O. G.A. ve N.K. yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri sağlık kuruluşunda tedavi altına alındılar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.