|   | 
  • Kayseri'de Trafik Kazaları: 3 Yaralı


    Kayseri'de Trafik Kazaları: 3 Yaralı
    Kayseri'nin Melikgazi ve Bünyan ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

     Alınan bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Sarımsaklı köyünde G.K. yönetimindeki araç, Sarımsaklı mesire alanından Kayseri-Sivas kara yoluna çıktığı esnada Sivas-Kayseri istikametinde seyir halinde olan C.T. yönetimindeki kamyon ile çarpıştı. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan A.K. yaralandı. Yaralılar sevk edildiği E.Ü.T.F. hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan A. K.'nin hayati tehlikesi bulunduğundan müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
    Bu arada, Bünyan ilçesinde meydana gelen kazada da 1 kişi yaralandı. Karahıdır Köyünde G.Ç. yönetimindeki araç, Özvatan istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde iken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yolun sağında bulunan şarampole düştü. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü, sevk edildiği Bünyan Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.