|   | 
  • KAYSERİ?DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI


    KAYSERİ?DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
    (İHA) - Kayseri?de üç aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından meraklı vatandaşların takla atan aracın görüntüsünü çekmesi dikkat çekti.

     Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam Kocasinan ilçesine bağlı Yıldız evler Mahallesi Tepe ışıklar mevkiinde meydana geldi. Doğan Fevzioğlu?nun kullandığı 38 RT 063 plakalı otomobil ile H.E.?nin kullandığı 38 DL 120 plakalı otomobil ve A.Ç.?nin kullandığı 38 ZL 118 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Doğan Fevzioğlu?nun kullandığı otomobil refüje çıkarken, H.E.?nin kullandığı otomobil ise takla attı. Kazada Doğan Fevzioğlu olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan M.K. (41) ile diğer araç sürücüleri A.Ç. ve H.E. yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırılırken, kazayı gören meraklı vatandaşlar da olay yerinde toplantı. Olay yerinde toplanan bazı vatandaşların, cep telefonlarıyla takla atan aracın görüntüsünü çekmeleri dikkat çekti.
    Yetkililer kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.