|   | 
  • Kayseri'de Yıldırım Can Aldı


    Kayseri'de Yıldırım Can Aldı
    Kayseri'nin İncesu ilçesinde bağda uğraşan kadın, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

    İncesu ilçesi Çardaklı mahallesinde dün akşam saatlerinde 49 yaşındaki Ayşe Y. isimli kadın, bağda bir süre çalıştı. Daha sonra yağmurun şiddetlendiğini gören Ayşe Y., tavuklarını kümese koymak istedi. Bu sırada Ayşe Y.'nin bulunduğu bölgeye yakın bir yere yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle ağır yaralanan kadın, yakınları tarafından İncesu Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ayşe Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilerek otopsi yapılan Ayşe Y'nin cenazesi, daha sonra yakınlarına teslim edildi. Ayşe Y'nin cenazesi daha sonra İncesu Devlet Hastanesi morguna getirilirken, hastane önüne gelen yakınları fenalık geçirdi.
    Yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Ayşe Y'nin cenazesinin, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.