|   | 
  • Kayseri'deki Hayvanat Bahçesi'nde kardeş ayıların oyun zamanı


    Kayseri'deki Hayvanat Bahçesi'nde kardeş ayıların oyun zamanı
    Kayseri'dekiHayvanat Bahçesi'nin maskotları Hale, Jale, Lale isimli 3 kız kardeş ayı, oynadıkları oyunlarla herkesin ilgisini çekiyor.

     Kayseri'deki Harikalar Diyarı içinde bulunan Hayvanat Bahçesi'nin maskotları Hale, Jale, Lale isimli 3 kız kardeş ayı, kendilerine ayrılan bölümde yaptıkları hareketler ve oynadıkları oyunlarla herkesin ilgisini çekiyor.Sevimli kız kardeşler, henüz 7 aylık olmalarına rağmen iri cüsseleriyle göz doldururken, kimi zaman alandaki ağaç dalları, kimi zaman buldukları boş çuvallar, kimi zaman da birbirleriyle oynuyor.Hayvanat Bahçesi görevlileri, yavru ayılara Hale, Jale, Lale ismini verdiklerini ancak çoğu zaman hangisinin Hale, hangisinin Jale ya da Lale olduğunu anlayamadıklarını, yaşları ilerledikçe görünüşleri ve tavırlarıyla karakterlerinin oturacağını ve ancak ondan sonra birbirlerinden belirgin bir şekilde ayırt edilebileceklerini söylüyor.Kayseri'de kış mevsiminin gelmesine rağmen güneşli ve açık havanın keyfini bahçelerinde oyunlar oynayarak çıkaran sevimli kız kardeşlerin ayrılmayacağı ve sürekli Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde kalacakları belirtiliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.