|   | 
  • Kayseri'den Konya'ya Tasavvuf Yolculuğu


    Kayseri'den Konya'ya Tasavvuf Yolculuğu
    Kayseri Reyhani İlim kültür ve Tasavvuf Vakfı'nın düzenlediği Konya turuna bu kez 170 Tasavvuf aşığı katıldı. Konya turunda, Muhammet Konyevi Hazretleri ziyaret edildi.

    Kayseri?de uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren Reyhani İlim Kültür ve Tasavvuf Vakfı'nın, merkezi Konya?da bulunan Reyhani Vakfı'na düzenlediği ziyaretlerde,
    tasavvufa gönül veren vatandaşlar, vakıf merkezini yerinde görüp tasavvufla tanışırken, Muhammet Konyevi Hazretlerinin sohbetlerini ve öğütlerini dinlediler.
    Binlerce insanın akın akın geldiği Konya Reyhani Vakıf Merkezi'ne, Kayseri Vakfı olarak Ömer Faruk Arkut?un koordinatörlüğünde 170 kişiden oluşan kafile gitti. Kafilede bulunanlar, hem Muhammet Konyevi Hazretlerini yakından tanıma ve sohbetlerini dinleme fırsatı bulurken hem de vakıf bünyesinde 'Sofi' olma mutluluğunu paylaştılar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.