|   | 
  • Kayseri Düzgün'den Kaza İle İlgili İlk Açıklama


    Kayseri Düzgün'den Kaza İle İlgili İlk Açıklama
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ''İlimizde, Niğde'den gelen üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün yaptığı kazada 9 kişi öldü, 26 kişi ise yaralandı. Kaza, muhtemelen aracın freninin patlaması sonucu meydana gelmiş, aracın 2 yıldır...

    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ''İlimizde, Niğde'den gelen üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün yaptığı kazada 9 kişi öldü, 26 kişi ise yaralandı. Kaza, muhtemelen aracın freninin patlaması sonucu meydana gelmiş, aracın 2 yıldır muayenesinin olmadığı da belirlendi'' dedi.

    Vali Orhan Düzgün, yaygın bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak, kazayla ilgili bilgiler verdi. Kazada toplam 9 kişinin öldüğünü ve 26 kişinin ise yaralandığını bildiren Vali Düzgün, ''Kaza muhtemelen aracın freninin patlaması sonucu meydana geldi. Aracın 2 yıldır muayenesinin de yapılmadığı belirlendi. Kazada ölen gençlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

    Bu arada, Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Emniyet Müdürü Aydın ve Kaymakam Bilgihan burada yaptıkları açıklamalarda, Niğde Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin kendi aralarında yaptıkları bir organizasyonla Erciyes Dağı'nda kayak yapmak üzere Kayseri'ye geldiklerini, kendilerini taşıyan midibüsün Erciyes Dağı'ndan şehir merkezine inerken Hacılar ilçesi yakınlarında bir evin bahçe duvarına çarptıktan sonra devrildiğini bildirdiler. Kaymakam Bilgihan, ''Kaza, ilk bulgulara göre aracın freninin boşalması sonucu meydana geldi. Kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybederken, 26 kişi de yaralandı. Şimdilik bilgilerimiz bunlar'' diye konuştu.

    Bu arada, kazada yaralananların bazılarının kimlikleri de belirlendi. Buna göre, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralıların, Oya Demirkol (19), Buğra Baran (21), Ömer Faruk Yılmaz (20), Tuğba Aksu (21), Yasin Polat (21), Alparslan Kaplan (22), Abdülkerim Atak (19), Yeliz Olgun (20), Beşir Katun (20) ve Ayşe Akşit (22), Özel Memorial Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralının ise Melike Velioğlu ve Selma Balta olduğu bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.