|   | 
  • Kayseri Emniyeti'nde 'Saldırı' Alarmı


    Kayseri Emniyeti'nde 'Saldırı' Alarmı
    Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü ve polisevine yapılan roketatarlı saldırı sonrasında, Kayseri Emniyeti de alarma geçti.

    İl Emniyet Müdürlüğünün polis telsizlerine yansıyan anonsunda, Ankara'da dün gece gerçekleşen saldırı hatırlatılarak emniyet personelinin öncelikle kendi can güvenliklerini ön planda tutarak olabilecek bu tür saldırılara karşı duyarlı olunması istendi. Bütün emniyet birimlerinin, devlet daireleri ve diğer önemli noktalarda saldırı ihtimaline karşı gerekli önlemleri alması ve dikkatli davranılması gerektiği ifade edilen anonsta, Kayseri'de bu tür saldırıların yaşanmaması için verilen talimatlara uyulması gerektiği bildirildi.
    Dün gece Ankara Dikmen'deki Emniyet Genel Müdürlüğüne ait binalara roketatarlı saldırı gerçekleşmiş, olay üzerine başlatılan hava destekli operasyon sonucu Ankara-Konya yolu Kepekli mevkiindeki ormanlık alanda kıstırılan zanlılarla yaşanan çatışma sonucu şahıslardan biri ölü, diğeri yaralı ele geçirilmişti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.