|   | 
  • Kayseri Erciyesspor 1 Puana Abone


    Kayseri Erciyesspor 1 Puana Abone
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 13. haftasında Mersin İdmanyurdu ile berabere kalarak, beraberlik sayısını 8?e yükseltti.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 13. haftasında Mersin İdmanyurdu ile berabere kalarak, beraberlik sayısını 8?e yükseltti. Mavi-siyahlı takım 13 haftada ligin en çok beraberlik alan takımı oldu.
    Spor Toto Süper Lig?in 13. hafta karşılaşmasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu deplasmanından da 1 puan ile dönerek son 6 sezonun 13 haftalık süreçteki beraberlik sayısı rekorunu kırdı. Spor Toto Süper Lig tarihinde en son 2006-2007 sezonunda Osmanlıspor?un 13 haftada aldığı 9 beraberlik gözlemlenirken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor?un da son 6 sezon sürecinde, 13 hafta içerisinde en çok beraberlik alan takım olduğu öne çıktı.
    İKİ HAFTADA 2 PUAN
    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 12 ve 13. haftalarında, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu ile berabere kalarak, 2 haftada hanesine 2 puan yazabildi.
    Kayseri temsilcisi, 19 Aralık Cuma günü saat 20.00?de kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.