|   | 
  • KAYSERİ ERCİYESSPOR, BOLUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI


    KAYSERİ ERCİYESSPOR, BOLUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
    Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig?in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

     Hacı Boydak Tesisleri?nde antrenmana çıkan mavi-siyahlı ekip, ligin 26. haftasında Bolu?da oynayacağı maçın çalışmalarına başladı. Antrenman öncesi Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, futbolcuları topladı ve kısa bir toplantı yaptı.
    Antrenmana düz koşu ile başlayan oyuncular, antrenmanı ısınma hareketleri ile sürdürdü. Futbolcular, antrenmana kondisyon çalışması ile devam etti. Kondisyon çalışmasının ardından 5?e 2 top çalışması yapan mavi-siyahlı ekip, idmana top sürme ile devam etti. 
    Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Osman Özköylü, ?İç sahada bir takım istemediğimiz sonuçlar aldık. Bu da üzerimizde bir stres oldu ama son oynadığımız 2 maç bu anlamda galip gelmemiz çok önemliydi. Tabi ki deplasmanda puan kazanmak her zaman artıdır. Kendi sahamızda da aldığımız puanlar, almamız gereken puanlardır? dedi.
    Özköylü, deplasmanda iyi puanlar topladıklarına değinerek, ?Kendi sahamızda da açığımızı kapatıp, 3 puanlar toplamaya başlayacağız. Moral olarak da bunun çok farklı yansıması oluyor. Oyuncularıma ligin son zamanlarının yaşandığı bu dönemde gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum? diye konuştu.
    Boluspor maçına yönelik de açıklamada bulunan Özköylü, ?Önümüzde bir Boluspor maçı var. Boluspor Play-off oynama şansı olan bir takım. En son deplasmanda puan kazanarak bu hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atmış oldular. Biz de iki haftanın ardından kaybetmek istemiyoruz? şeklinde konuştu.
    Ligde geri kalan maçlardan galip ayrılmayı arzuladıklarını dile getiren Özköylü, ?Bir an önce hedefimize yaklaşmak için her maçı kazanmak arzusundayız. Zor bir maç olacak ama biz kendi gücümüzü biliyoruz. Sahada doğru hamleler yaparak, kazanacağımızı biliyoruz ve oradan da çok güzel bir sonuç ile döneceğimize inanıyorum? ifadelerinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.