|   | 
  • Kayseri Erciyesspor, İlhan Parlak'la Anlaştı


    Kayseri Erciyesspor, İlhan Parlak'la Anlaştı
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Kayserili futbolcu kardeşimiz İlhan Parlak'la anlaştık. İlhan dün gece Kayseri'ye geldi, görüştük ve anlaştık" dedi.

     Ziya Eren, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Kardemir Karabükspor'dan ayrılma kararı alan İlhan Parlak'la el sıkıştıklarını bildirdi. Eren, "İnşallah İlhan Parlak, Erciyesspor'da aktif futbolculuğunu tamamladıktan sonra da kulübe hizmet edecek" diye konuştu.
    Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun bitmesinden bu yana eski teknik direktörleri Hikmet Karaman'dan başka hiçbir hocayla görüşmediklerini belirten Eren, "Hikmet hocayla bir görüşmemiz oldu ama olumsuz sonuçlandı. Bunun dışında açık ve net söylüyorum, hiçbir teknik heyetle görüşmedik. Asılsız, bizim bilgimiz dışında ve bizim söylemediğimiz o kadar çok hoca ve futbolcu isimleri yazılıp çiziliyor ki. O kadar çok hoca ve futbolcu isimleri duyuluyor ki. Bunları menajerler yapıyor. Kulüp olarak menajerler aracığıyla hiçbir hocayla görüşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.