|   | 
  • Kayseri Erciyesspor-İstanbul Başakşehir Maçına Doğru


    Kayseri Erciyesspor-İstanbul Başakşehir Maçına Doğru
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik DirektörüUğur Tütüneker, İstanbul Başakşehir maçıyla ilgili, "Karşımızda şu ana kadar 5 gol yemiş bir takım olacak.

     Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik DirektörüUğur Tütüneker, İstanbul Başakşehir maçıyla ilgili, "Karşımızda şu ana kadar 5 gol yemiş bir takım olacak. Avrupa'da da en az gol yiyen takımlardan biri. Biz de her maç olduğu gibi onları zor durumda bırakıp galip gelmeye çalışacağız" dedi. 

    Tütüneker, Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, ligdeki konumları itibariyle acilen puanlara ihtiyaçları olduğunu söyledi. 

    Hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Tütüneker, "Bize bu hafta galibiyet şart. Mutlaka galip gelmemiz lazım. Karşımızda şu ana kadar 5 gol yemiş bir takım olacak.Avrupa'da da en az gol yiyen takımlardan biri. Biz de her maç olduğu gibi onları zor durumda bırakıp galip gelmeye çalışacağız. Çalışmalarımızı ona göre sürdürüyoruz.  İlk yarıda 3 maçımız kaldı. Bu maçlardan birinde mutlaka 3 puan almamız gerekiyor" diye konuştu. 

    Devre arasında transfer yapmayı düşündüklerini vurgulayan Tütüneker, şunları kaydetti:

    "Transfer yapmamız lazım. Bu 2 olur, 3 olur, 5 olur bilemiyorum şu anda. Takıma biraz daha takviye yapmamız lazım. Alt sıralarda bulunmamız takımda bir baskı oluşturuyor. 18, 19, 20 puandaki takımlar daha rahat oyun sergileyebiliyor. Bu doğaldır, bu futbolun içinde. Çok rahat olamıyorsun. Bir galibiyet şart. Bunlardan futbolcular etkilenmiyor desek de mutlaka futbolcularda da bir etkisi oluyor. Bir an evvel bir 3 puan alıp önümüze ondan sonra bir bakmamız lazım. Bu hafta Başakşehir maçını kazanarak rahatlamak istiyoruz.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.