|   | 
  • Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir Maçına Hazırlanıyor


    Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir Maçına Hazırlanıyor
    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında İstanbul Başakşehir ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig?in 15. haftasında İstanbulBaşakşehir ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Hacı Boydak Tesisleri?nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. İdman, yarı sahada top çalışmasıyla devam etti.  Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tütüneker, ligde her haftanın kendilerini için büyük önem taşıdığını söyledi.  Ligde bulundukları yer itibariyle puan ya da puanlara ihtiyaçları olduğunun altını çizen Tütüneker, şunları kaydetti:

     ?Düşündüğümüz şeyleri Fenerbahçe?ye karşı yansıttığımızı üşünüyorum.Fenerbahçe?yi kendi bölgesinde tutmak bizim için önemliydi. Bunu zaman zaman başarabildik. Büyük takımlara karşı olan müsabakalarda 90 dakika boyunca zorlanmalar oluyor ama biz kalemizden uzak tutmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bunun üzerinde de duracağız ve her karşılaşmada aynı oyunu ortaya koymak istiyoruz. Bunu devre arası çalışmalarla geliştireceğiz. Bize de galibiyet lazım. Başakşehir maçına gidip iyi bir futbol sergileyip puan ile dönmek istiyoruz. Murat cezalı aynı zamanda en önemli adamlarımızdan biri. Sakatlarımız da var.?

    Mavi-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.