|   | 
  • Kayseri Erciyesspor'un 12. Adamı


    Kayseri Erciyesspor'un 12. Adamı
    PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un ilk yarıda en akılda kalan özelliklerinden biride deplasmanlarda kendisini sadece tek bir taraftarın desteklemesi oldu.

    Necati Bildik isimli Erciyespor aşığı, tamamen kendi imkanları ile takımın her deplasmanına gitti. Birçok maçta misafir takıma ayrılan tribünde tek başına olan ve forma ile kaşkolunu takarak takımını destekleyen Necati Bildik, gittiği her deplasmanda evsahibi taraftarların büyük ilgisini çekmeyi başardı. 

     

    Kayseri Erciyesspor'un ilk yarının son maçında deplasmanda oynadığı Samsunspor maçında Mavi-Siyahlı takımı tribünden sadece 1 taraftar destekledi. Bu görüntü aslında Erciyesspor açısından ilginç değil. Zira, her deplasman maçında bir taraftarı garanti. Tam bir Kayseri Erciyesspor aşığı olan Necati Bildik, takımının her deplasman maçına kendi imkanları ile gidiyor. Formasını giyip kaşkolunu takan Bildik, yanında getirdiği flama ve afişleri tribüne asıyor. Bir çok deplasmanda koca tribünde bir tek o oluyor. Ama bu durum sevdasını yaşamaya engel olmuyor. Bunun son örneği Samsun'da yaşandı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda yine kendisine ayrılan tribünde maçı izleyen Necati Bildik'e Samsunlu spor severler büyük ilgi gösterdi. Kendisine Samsunspor atkısı hediye eden evsahibi taraftarlar birlikte objektiflere poz vermeyi unutmadılar.

     

    24 Yaşında ve Hukuk Fakültesi mezunu olan Necati Bildik tamamen kendi imkanları ile gittiği deplasmanlarda takımın sevinç ve hüzünlerine ortak oluyor. Takım deplasmanda kazandığı maçlarda tek taraftarı Necati Bildik'i unutmuyor ve maç sonunda tüm oyuncular onun yanına giderek selfie çektirmeyi ihmal etmiyorlar. Erciyessporlu oyuncular deplasmanda kazandıkları Denizlispor maçı sonrasında Bildik ile selfie yaparak sevinçlerini paylaşmışlardı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.