|   | 
  • Kayseri Erciyessporla Futbolculardan Alves'e Destek


    Kayseri Erciyessporla Futbolculardan Alves'e Destek
    Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, mavi-siyahlı takımın siyahi oyuncuları İspanya La Liga'da geçtiğimiz hafta oynanan Villerreal - Barcelona maçında bir taraftarın Barcelonalı futbolcu Dani Alves'e muz atmasına tepki olarak, antrenmanda muz yedi.

    Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda siyahi oyuncular Edinho, Diakhate Pape, Mangane, Mandjeck ve Bakaye Traore, antrenmanda muz yiyerek Alves'e destek oldu. 
    Antrenmanda takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ?Kendi evimizde oynayacağımız çok önemli bir maç. Rakibimiz Gaziantepspor tebrik edilecek bir takım. İyi mücadele ediyorlar. Deplasman maçlarında da önemli sonuçlar almış bir takım. O futbolcu arkadaşlarla bende çalıştım. Çok karakterli ve mücadelesi yüksek oyuncular grubu. Dolayısıyla zor bir maç olacak" dedi.
    Karaman, ligde kalmak istediklerini belirterek, "Taraftarlarımız takımına güveniyor. İnşallah hafta sonu oynayacağımız maçta iyi bir taraftar topluluğu olacak. Tabi ki takıma 90 dakika saygı göstereceksiniz. Mücadele edenin futbol adına doğru şeyler ortaya koyanın kazandığı maçlar oluyor. Biz temennilerimizi kendi adımıza söylüyorsak da rakibi de düşünmemiz gerekiyor. Kazandığımız zaman puanımızı 36 yapıyoruz ve rakibimizi yakalıyoruz. Stratejisi farklı bir maç. Ben oynanacak karşılaşmada hem Gaziantepspor?a hem de kendi takımıma başarılar diliyorum" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.