|   | 
  • Kayseri Erciyesspor’un grubu belli oldu


    Kayseri Erciyesspor’un grubu belli oldu
    Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor’un grubu belli oldu. Yeni sezonda Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor Kırmızı Grup’ta yer aldı.

    TFF’nin Beykoz-Riva’da yer alan idari merkezinde yapılan kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra Spor Toto 2. Lig ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrıldı. İki grupta da 18 takım yer alıyor. Spor Toto 2. Lig’de sezon fikstürü bayram sonrasında çekilecek.
     
    Yeni sezon öncesi derin bir sessizlik içinde olan Kayseri Erciyesspor’da Ramazan Bayram’ı sonrası hareketlenme bekleniyor. Kırmızı Grup’ta bir birinden önemli ve zor rakiplerle mücadele edecek olan temsilcimiz Kayseri Erciyesspor işi oldukça zor görünüyor. Kırmızı Grup’ta 1461 Trabzon, Aydın 1923, Buğşaşspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Gümüşhanespor, İnegölspor, Hatayspor, Kastamonu 1996, Kırklarelispor, Menemen Belediyespor, MKE Ankaragücü, Niğde Belediyespor, Sarıyerspor, Tokatspor ve Tuzlaspor gibi takımlar ile mücadele edecek.
     
    İşte Rakiplerimiz
    1461 Trabzon
    Aydın 1923
    Buğşaşspor
    Etimesgut Belediyespor
    Eyüpspor
    Gümüşhanespor
    İnegölspor
    Hatayspor
    Kastamonu 1996
    Kırklarelispor
    Menemen Belediyespor
    MKE Ankaragücü
    Niğde Belediyespor
    Sarıyerspor
    Tokatspor
    Tuzlaspor




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.