|   | 
  • Kayseri Garnizon Komutanı Adliye’ye sevk edildi


    Kayseri Garnizon Komutanı Adliye’ye sevk edildi
    Darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, Emniyet’teki ifadesinin ardından Adliye’ye sevk edildi.

    Yalçın’ın güvenlik gerekçesiyle Adliye Sarayı’na girişi kapalı otoparktan yapıldı. 
     
    Operasyonlar kapsamında kent girişindeki Boğazköprü girişinde Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, dün akşam gözaltına alındı. Emniyet’teki ifadesinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Yalçın, adliyeye sevk edildi. Yalçın’ın güvenlik gerekçesiyle Adliye Sarayı’na girişi kapalı otoparktan yapıldı.
     
    Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, 10 Ağustos 2015’te 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Hv. Pl. Tümgeneral Ali Demiral’ın emekliye ayrılması dolayısıyla düzenlenen tören ile bu göreve atanmıştı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.