|   | 
  • Kayseri Gençlerbirliği son 20 takım arasında


    Kayseri Gençlerbirliği son 20 takım arasında
    Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası ilk grup maçlarında Kayseri'de oynanan müsabakaların finalinde Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nü 6-1 mağlup eden Kayseri Gençlerbirliği adını son 20 takım arasına yazdırmayı başardı.

     
    Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası ilk grup maçlarında Kayseri'de oynana müsabakaların finalinde Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nü 6-1 mağlup eden Kayseri Gençlerbirliği adını son 20 takım arasına yazdırmayı başardı.

    Argıncık Stadı'nda oynanan maçta rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kırmızı-Siyahlı takımı galibiyete taşıyan golleri Bahar (2), Pınar (2), Gülnur ve Hatice kaydetti. Bu galibiyet ile Kayseri Gençlerbirliği bir üst tura yükseldi. Bir üst turda takımlar kura ile 5'er takımlı 4 grup halinde mücadele edecek. Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek. 

    Stat: Argıncık Stadı 1 Nolu Saha
    Hakemler: Murat Özçetin *** Yahya Sert *** Mustafa Kahraman ***
    Kayseri Gençlerbirliği: Melike Aydere *** Bahar Özen *** Seda Özdemir *** Gülnur Gülpınar *** Elmas Karakaya *** Pınar Çeri *** Aşkın Durdu *** Aleyna Gültekin *** Merve Özdin *** Rabia A. *** Hatice Durmuş ***
    Malatya Bayanlar Spor Kulubü: Şeyma Yıldırım * Sevda İçli * Ece Kendirli * Dilara Gökçe Ayhan * Fadime Özbey * Berfin Fırat * Sude Uçan * Selinay Çaybaşı * SelvanurÖzyay * Gözde Uçar * Buse Uçan *
    Goller: Dk. 2.31 Bahar Özen, Dk.22.53 Pınar Çeri, Dk.45 Gülnur Gülpınar, Dk.60 Hatice Durmuş (Kayseri Gençlerbirliği) Dk.17 SelvanurÖzyay (Malatya Bayanlar Spor Kulübü)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.